September 18, 2014
Elefant.ro - Premium
Ce vor femeile
Home » Barbati » Cana obiectiv aparat foto

Cana obiectiv aparat foto

Am găsit un cadou care este perfect pentru pasionații de fotografie. Aveți și voi acei prieteni care vin cu o geantă plină de obiective foto  atunci când mergeți undeva în excursie și au și trepiedul cu ei. Nu se știe niciodată când se ivește ocazia pentru o fotografie.

Mereu este timpul pentru o fotografie dacă ar fi să îi intrebi pe ei.

Trecând la ideea de cadou: cana obiectiv aparat foto. În imaginile de mai jos puteți să observați cana despre care va vorbesc. Are detalii bine realizate, informații prezente pe obiectivele foto.

cana-obiectiv-foto-camera-lens-mug-cup.633x446-adaptivecana-obiectiv-foto-camera-lens-mug-cup2.633x446-adaptivecana-obiectiv-foto-camera-lens-mug-cup4.633x446-adaptive

Are și acel parasolar care poate fi folosit pe post de capac pentru cană, dar și pentru biscuiți sau altce gustari pe care le luați la cafea. Capacul nu se înșurubează pe cana (deci nu este etanș), iar cana are dimensiunile: 17.5×10.5x10cm.

Nu o să puteți schimba pe manul sau automat focusul la cafea, însă aveți un cadou destul de interesant de oferit.

92 lei v-ar scoate din buzunar această cană.

Elefant.ro - Premium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>