September 14, 2014
Elefant.ro - Premium
Ce vor femeile
Home » Barbati » Lampa de citit Philips Convenience

Lampa de citit Philips Convenience

Nu e doar o lampă de citit, ci este o chestie incredibil de mişto. Am văzut-o din întâmplare şi am rămas marcat. Pot să zic că m-am îndragostit de această lampă incredibil de folositoare.

De ce mai multe ori se întâmplă să citesc seara înainte să mă duc la somn. Mă pun în pat şi mai dau şi eu câteva pagini până mi se închid ochii. Asta e bine, însă sunt două lucruri proaste:

  • dacă folosesc lumina din camera trebuie la final să mă ridic şi să o închid (şi sunt mai mult ca sigur că nu sunt singurul cu astfel de problemă)
  • restul lampilor de citit mi se par foarte ieftine din punct de vedere al construcţiei şi al luminii.
Plus că dacă vă uitaţi mai jos o să vedeţi de ce această lampă este foarte şmecheră. Foloseşte LED-uri şi este transparentă! O pui peste pagina pe care vrei să o citeşti şi asta este tot.

Lampa de citit Philips ConvenienceLampa de citit Philips Convenience 2Lampa de citit Philips Convenience 3

Încărcarea se face prin USB şi o încarcare completă durează 2.5 ore, iar timpul de utilizare după încarcare este de 9 ore. Lumina este distribuită din trei direcţii diferite pentru a fi mai eficientă, iar semnul este flexibil şi poate fi folosit şi ca semn de carte.

Momentan mi se pare ce mai interesantă lampă de citit care am văzut-o şi pare aşa puţin SF, lucru care îmi place şi mai mult. Vizitaţi oferta ClickShop pentru mai multe detalii.

Sursă foto: Philips.ro

Elefant.ro - Premium

2 comments

  1. Ai idee unde se gaseste in romania si la ce pret ?

    • Când am scris eu articolul se afla în ofertă la cei de la ClickShop. Vezi că este un link la finalul articolului spre ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>