September 19, 2014
Elefant.ro - Premium
Ce vor femeile
Home » Barbati » Telefon Dual SIM Allview P4 Alldro

Telefon Dual SIM Allview P4 Alldro

Cei de la Allview (firmă românească) au scos de curând pe piaţă un nou smartphone Dual SIM. Telefoanele Dual SIM sunt un lucru la care aceşti băieţi se pricep, dacă vă uitaţi la telefoanele Allview majoritatea sunt Dual SIM.

Acest smartphone este destul de competitiv cu un ecran de 4.3 inch Super AMOLED Plus, un procesor de 1 GHz, 512 RAM şi sistem de operare Android 4.0.

Ecranu are o rezoluţie de 480 x 800 pixeli, telefonul are o cameră principală de 8 MP, dar vine şi cu una secundară şi arată destul de bine. Îmi place în special cum arată în partea din spate şi pe laterale.

allview-p4-alldro-4 allview-p4-alldro-2allview-p4-alldro-1

Am mai văzut telefoane Dual SIM de la Samsung, însă exista o problemă cu apelurile primite. În momentul în care vorbeai de pe o cartelă şi primeai un apel de pe cealaltă nu puteai să răspunzi. Se pare că cei de la Allview nu au asemenea probleme, ba chiar poţi folosi trafic de date (internet) de pe un SIM în timp ce primeşti un telefon de pe celălalt.

Iniţial telefonul are 2.5 GB memorie internă şi se poate adăuga până la 32 GB cu ajutorul unui card, are o greutate de 119 grame, este securizat printr-un sistem BitDefender Mobile Security Premium activat pentru 90 de zile.

Foarte bune păreri despre el cu privire la camera foto atât pentru filmare, cât şi pentru fotografiere. Vine cu modul panoramă pentru fotografii şi modul de noapte oferă imagini foarte bună datorită unui flash foarte puternic.

Preţul nu este unul mare, chiar sub competiţie dacă ne gândim că este şi Dual SIM.

Dacă o asemenea idee de cadou vă surâde, atunci nu aveţi decât să vizitaţi pagina pentru telefonul Allview P4 Alldro, el se află în oferta celor de la marketonline.ro şi tot acolo o să găsiţi informaţii despre preţul acestuia şi disponibilitatea lui.

Elefant.ro - Premium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>